CNC Machine tools

 

 Send Inquiry  >

 

BTS Compaby offers a complete solution in the field of machining, robotics and consulting. We perform installations of cnc machine tools and robots, start projects and users training. We have our own supplier-authorized service for complete servicing of machine tools.

 The range of machine tools includes cnc lathes, cnc vertical and horizontal machining centers, cnc EDM, band saws, robots and automation. Our references are numerous machining and automation projects in industry.

     
Doocan Machine Tools   Doosan Machine Tools
BTS Doosan   Doosan Machine Tools iz J. Koreje ima 35 letno tradicijo in bogate izkušnje pri sodobnem konstruiranju strojev in opreme. Z mesečno proizvodnjo 1.400 obdelovalnih strojev se uvrščajo med štiri največje proizvajalce strojev na svetu..

Proizvodni program obsega 400 modelov strojev:
- cnc stružnice
- vertikalni in horizontalni obdelovalni centri
- 5 osni cnc stroji
- bohrwerki, portalni cnc stroji...
več o tem >>
     
     
BTS Toyoda   Toyoda
BTS Toyoda   Toyoda horizontalni obdelovalni centri se ponašajo z najsodobnejšo tehnologijo in natančno izdelavo. Izstopajo po visokih hitrostih, togosti, zanesljivosti in natančni obdelavi. Opremljeni so z bogato serijsko opremo in številnimi opcijami.
Zasnovani so za največjo produktivnost.

Edinstvena tehnologija serije SX-i s termično kompenzacijo v realnem času omogoča obdelavo z največjo geometrijska natančnostjo.

več o tem >>
     
     
BTS Grob 5-osni-cnc stroji   GROB
BTs Grob 5-osni cnc stroji  
Proizvajalec GROB je specijalist za projektiranje in izdelavo kompleksnih projektov obdelave na ključ. Poleg vrhunskih 5-osnih obdelovalnih centrov za proizvodnjo in orodjarstvo izdelujejo tudi namenske obdelovalne linije za celostno  visokoserijsko obdelavo. Prisotni so v celotni avtomobilski, letalski in strojni industriji ter medicini. Stroji Grob so prva izbira povsod, kjer se zahteva vrhunska natančnost, dinamika in inovativnost. 5 osni obdelovalni centri GROB ponujajo uporabnikom praktično neomejene možnosti pri rezkanju in rezkalno-stružni obdelavi delov iz najrazličnejših materialov. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi, visoki produktivnosti in odlični stabilnosti zagotavljajo učinkovitost obdelave in jih je z obširno ponudbo opcijske opreme mogoče odlično prilagoditi potrebam uporabnikov.
več o tem >>
     
     
     
OKK logo   OKK
BTS OKK vertikalni obdelovalni centri   Obdelovalni centri OKK so na trgu znani po svoji zanesljivosti in natančnosti. Oktobra 2015 je OKK praznoval že 100-let delovanja.

OKK Vertikalni obdelovalni centri so na voljo v več različnih serijah:
Serija VM / R je poznana po visoki togosti in težki obdelavi, kjer še posebno pridejo do izraza zmogljivosti OKK-jevih strojev. Na trgu je e preko 10.000 strojev te serije.
Serija VM / R je zasnovana z vrhunsko togostjo in se uporablja v različnih projektih, ki ustrezajo konceptu REAL. Koncept REAL pomeni togost, ekologija, uporabnost in življenjska doba.
VP serija nudi široko paleto naprednih visokohitrostnih in natančnih obdelovalnih centrov, ki ustrezajo najvišjim zahtevam. Z novo tehnologijo in togo strukturo dosegajo večjo natančnost obdelave in večjo produktivnost.
KCV serija je namenjena za obdelavo velikih obdelovancev kot so npr. deli za letalsko industrijo ali veliki LCD zasloni.  več o tem>>
     
     
 BTS EDM Mitubishi   Mitsubishi Electric
 MVS NewGen in MVR Connect   Mitsubishi Electric žične in potopne erozije

Prednosti žičnih erozij Mitubishi E. so ekonomično obdelava, visoke hitrosti in natančnosti rezanja ter manjšo porabo žice in energije.
Vgrajene tehnologije:
ODS - pogonski sitem z linearnimi motorji in komunikacijo po optičnih vlaknih
Inteligent AT - inovativen sistem vdevanja žice
PFC - sistem za izboljšano produktivnost
NUI - enostaven, intuitiven uporabniški vmesnik
LLS - sistem za zmanjšanje porabe energije
več o tem >>
     
     
 BTS Kawasaki   Kawasaki Robotics
 BTS Kawasaki   Kawasaki je na podlagi 45 let izkušenj na področju avtomatizacije razvil robote in krmilnike z najsodobnejšo tehnologijo.
Prodajni program zajema širok izbor robotov, ki strankam omogočijo izboljšati produktivnost, konkurenčnost in znižati stroške.

Prodajni program:
- roboti za strego
- roboti za paletiziranje, varjenje, dvoročni roboti, delta roboti...
več o tem >>
     
Hanwha
Hanwha
  Hanwha
V proizvodnji se vse bolj uveljavljajo kolaborativni ali sodelujoči roboti. Ti zaznajo nenadno spremembo sile in navora in se ustrezno ustavijo.
Proizvajalec Hanwha Corporation/Machinery ponuja 3 vrste robotov z oznakami oznaki HRC-3A (3 kg), HRC-5A (5 kg) in HRC-12A (12 kg).
Ti roboti varno delujejo v oklolju z ljudmi na različnih področjih: od posluževanja CNC strojev, strojev za plastiko, zlaganja, pakiranja kosov ali embalaže, skeniranja, vijačenja, varenja in testiranja.
Enostavni grafični uporabniški vmesnik vam omogoča programiranje robota po nekaj deset minutah učenja.
Uporabnik lahko roko robota prime in neposredno določi točko poti ali pot gibanja robota. več o tem >>
     
 BTS MiR roboti   MiR - Mobile Industrial Robots
BTS MiR mobilni robot   Enostavno in fleksibilno  avtomatizirajte vaš interni transport

Avtonomni mobilni robot MiR je namenjen za različne naloge internega transporta v delovnem okolju.

Prednosti:
- Enostavna uporaba
- Hitra povrnitev investicije
- Ne potrebuje posebne infrastrukture v prostoru
- Inovativno upravljanje s tablico, telefonom ali pc-jem.
- Pripravljen je za delo v mešanem okolju skupaj z ljudmi
več o tem >>
     
     
    Servis CNC strojev
BTS cnc servis   BTS servis strojev sestavlja ekipa 20 izkušenih serviserjev in 10 tehnologov. Opremljeni smo z vrhunskimi aparaturami za merjenje vibracij ter balansiranje.

S paketi servisnihi storitev  vam pomagamo povečati učinkovitost proizvodnje, razpoložljivost strojev in zmanjšati nepotrebni izmet. več o tem >>


Napako na stroju prijavite prosim na spodnji povezavi:
  Prijava napake na stroju >